ระบบคลังข้อมูลทางวิชาการ BRU
คุณภาพของแป้งมันสำปะหลังออกเทนิลซัคซิเนตจากแป้งที่ถูกย่อยด้วยเอนไซน์และการประยุกต์ใช้ทดแทนไขมันในน้ำสลัด
Login
DSpace Home
→
คณะวิทยาศาสตร์ (Faculty of Science)
→
สำนักงานคณบดีคณะวิทยาศาสตร์
→
บทความ (Articles)
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
คุณภาพของแป้งมันสำปะหลังออกเทนิลซัคซิเนตจากแป้งที่ถูกย่อยด้วยเอนไซน์และการประยุกต์ใช้ทดแทนไขมันในน้ำสลัด
ภาวิณี ศิลาเกษ
URI:
http://dspace.bru.ac.th/xmlui/handle/123456789/2245
Date:
2517-01-01
Abstract:
บทคัดย่อ
Show full item record
Files in this item
Name:
2017-09-18-16-10- ...
Size:
10.81Mb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
บทความ (Articles)
[25]
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Statistics
View Usage Statistics