ระบบคลังข้อมูลทางวิชาการ BRU
Search
Login
DSpace Home
→
คณะวิทยาศาสตร์ (Faculty of Science)
→
ภาควิชาวิทยาศาสตร์ประยุกต์
→
สาขาวิชาวิทยาศาสตร์การอาหาร
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 3 out of a total of 3 results for community: สาขาวิชาวิทยาศาสตร์การอาหาร.
(0.004 seconds)
Now showing items 1-3 of 3
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
ลักษณะรูพรุนและโครงสร้างของสตาร์ชดัดแปรด้วยเอธานอลในด้านการดูดซึมน้ำ
Sarifudin, Achmat
;
Keeratiburana, Thewika
;
Soontaranon, Siriwat
;
Tangsathitkulcha, Chaiyot
;
Tongta, Sunanta
(
มหาวิทยาลัยราชภัฏบุรีรัมย์
,
2020-05-10
)
การทดแทนแป้งสาลีด้วยแป้งข้าวกล้องหอมมะลิแดงในผลิตภัณฑ์ขนมปัง
Supakot, Pianpan
;
Saelao, Siwaporn
;
Bisila, Orlawan
(
มหาวิทยาลัยราชภัฏบุรีรัมย์
,
2020-12-08
)
ผลของการเสริมใยอาหารจากสับปะรดต่อสมบัติทางเคมีกายภาพ ของบัตเตอร์เค้กจากแป้งข้าวหอมนิล
Supakot, Pianpan
(
มหาวิทยาลัยราชภัฏบุรีรัมย์
,
2020-11-28
)
Now showing items 1-3 of 3
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Community
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Supakot, Pianpan (2)
Bisila, Orlawan (1)
Keeratiburana, Thewika (1)
Saelao, Siwaporn (1)
Sarifudin, Achmat (1)
Soontaranon, Siriwat (1)
Tangsathitkulcha, Chaiyot (1)
Tongta, Sunanta (1)
Subject
Amorphous and V-Type crystalline structures; Ethanol-treated starch; Pore characteristics; Water absorption capacity (1)
Brown Jasmin Rice Flour, Bread and Bioactive compound (1)
บัตเตอร์เค้ก ใยอาหาร สับปะรด ข้าวหอมนิล (1)
แป้งข้าวกล้องหอมมะลิแดง ขนมปัง และ สารออกฤทธิ์ทางชีวภาพ (1)
... View More
Date Issued
2020 (3)
Has File(s)
Yes (3)